Minusta alkaa kasvaa juurakoita

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Minusta alkaa kasvaa juurakoita" on Minna Padillan, Minnin, esikoisteos. Kirjan sivuilla vaeltaa otuksia kahdentoista vuoden ajalta, vuosilta 1992 - 2004.

Piirtäminen on hengittämistä. Se on myös näkemistä pintaa syvemmälle. Piirroksissa se, mitä näet muiden elämästä tulee näkyväksi. Piirtäminen on myös omien kokemusten hahmottamista.

Kuvat tulevat alitajunnasta tekstin kanssa. Kynä vie ja syntyy elävä viiva. Kuva elää otus-hahmon kautta. Otus on sinun hymystäsi, otus on epävarmuutesi kun jotain outoa tapahtuu, otus on sinä kun töiden jälkeen rojahdat nojatuoliin. Otusten elämä on ihmisten elämää. Tapahtuu hyviä asioita, tapahtuu pahoja asioita. Mutta aina niistä jotenkin selvitään.

Muusikko Minna Padilla soittaa viulua ja japanilaista koto-soitinta esiintyen Suomessa ja ulkomailla soolona ja eri yhtyeiden kanssa. Minna Padillan musiikkia on voinut kuulla mm. tv-sarjassa "Kivi ja kilpi", sekä The Helsinki Koto Ensemblen konserteissa. Säveltämisen lisäksi hän on pienestä pitäen piirtänyt, lähinnä otuksia. Venyviä otuksia, monimuotoisia otuksia, otuksia tekstin kanssa. Piirtäessä Minna Padilla on omimmillaan, Minninä.

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

183

Kustantaja

Kieli