Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Bonusraita

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mitä voi tavallisen tytön elämässä tapahtua, kun ex-poikaystävä kirjoittaa erosta sydänsuruissaan biisin, joka nousee soittolistojen kärkeen?

Kalifornialainen Audrey seurustelee saamattoman ja välinpitämättömän, bändissä viihtyvän poikaystävän kanssa. Kimpassa ei suju oikein hyvin. Eron jälkeen sydänsuruinen ex-poikaystävä kirjoittaa biisin, joka nousee kaikkien soittolistojen kärkeen ja soi joka paikassa. Aluksi Audreystä kavereineen on vain hauskaa, huvittavaa ja kummallista kun Audreystä lauletaan kaikkialla. Tilanne alkaa mennä kuitenkin aivan överiksi, koska ihmiset haluavat tietää kenestä biisi kertoo. Audrey ei saa olla rauhassa missään, paparazzit vaanivat, ja häntä mollataan kamalaksi, kun hän on mennyt jättämään niin suloisen, tunteellisen ja ihanan pojan. Kaikilla ventovierailla tuntuu olevan sanansa sanottavana tässä erossa. On tietysti ihan mukavaa, kun kutsuja erilaisten konserttien bagstageille satelee ja meikkifirmat lähettelevät ilmaisia huulikiiltoja, mutta erosta syyllistäminen alkaa kuitenkin muistuttaa julkkisvainoja. Lopulta Audreyn on pakko ottaa ohjat tiukasti omiin käsiinsä, sillä hän on vaarassa menettää pojan, josta todella pitää ja välit parhaan kaverin kanssa ovat myös menossa poikki. Lue selviääkö Audrey kaaoksesta...

(Merkku / Sivupiiri)

- - -

Audrey on ihan tavallinen tyttö Kaliforniasta, joka päättää jättää toivottoman flegmaattisen poikaystävänsä Evanin. Mistäpä hän olisi voinut arvata, että Evan kirjoittaakin sydänsurustaan biisin, joka kohoaa soittolistojen kärkeen. Sen ansiosta koko Amerikka haluaa tietää, kuka laulun tyttö todellisuudessa on. Audrey joutuu kansakunnan silmätikuksi täysin tahtomattaan. Paparazzit ja fanit seuraavat tytön jokaista liikettä, lehdet repivät otsikoita hänen arkisista puuhistaan, ja mielipidetiedusteluissa 63 % amerikkalaisista pitää Audreytä syypäänä välirikkoon. Ei tässä ihan näin pitänyt käydä. Kun laulun laukaisema hullunmylly uhkaa pilata Audreyn välit parhaaseen ystävään (ja erääseen oikeasti kiinnostavaan poikaan), sisukas tyttö päättää tarttua härkää sarvista - ja oikaista asiat omalla tyylillään. Revi siitä, Evan!

Bonusraita on tarttuva biisi, jota laulat vielä pitkään lukemisen jälkeen. Ei vaan: Robin Benwayn esikoiskirja on vauhdikas, terävän huumorin siivittämä tarina tytöstä, joka tahtoi entisen elämänsä takaisin - ja lopulta siinä onnistuukin.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

333

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä