Olipa kerran Nalle Puh

Tyyppi

runokokoelmat
satukokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kirja sisältää seuraavat tarinat: Ihaa huomaa, että taivas putoaa ; Muuan hyvin pieni olento karkottaa möhköfantin Kanin puutarhasta ; Puh rikkoo hunajapurnukkansa ja Risto Reipas auttaa häntä korjaamaan sen ; Kani päättää leipoa kakun ; Puh joutuu pulaaneräiden möhköfanttien kanssa ; Nasu tuo kotiin tammenterhon ; Puh lähtee lainaamaan Kanilta purnukallisen hunajaa ; Kani kadottaa pannukakkunsa ja Puh löytää sen ; Puh vie korillisen hunajaa kanille ; Nasu, Puh ja Risto Reipas päättävät ylittääsillan. - Lisäksi kirjan lopussa on 15 uutta lastenlorua.
Perinteiset kansansadut valtaavat Puolen hehtaarin metsän! Vanhat tarinat ja lorut on kerrottu uudelleen Nalle Puhin ja kaverusten maailmaan sopivasti. Esimerkiksi Hannuun ja Kerttuun perustuvassa sadussa Puh saapuu ilkeän noidan piparitalolle, mutta ei houkuttele noitaa julmasti uuniin vaan liukastumaan hunajapurkkiin. Mukana myös mm. Kolme pukkia, Kultakutri ja kolme karhua sekä Piparkakkupoika.

Kirjallisuudenlaji

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

192

Kieli

Lisätietoja

Walt Disney -tuotantoa. -Tarinat perustuvat seuraaviin satuihin: Pikku Tipu Tip Tip, Pukki kaalimaan vartijana, Kukko ja hiiri, Pieni punainen kana, Kultakutri ja kolme karhua, Pikku pikku, Hannu ja Kerttu, Kakku Kieriväinen, Punahilkka, Kolme pukki pukaria.

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

192

Kustantaja

Kääntäjä

Muu tekijä

Sarjamerkintä