Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Huntik - taika-amulettien metsästäjät

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Huntik on Iginio Straffin luoma italialainen seikkailutarina, josta on tuotettu animaatiosarja. Suomessa sarjaa on esitetty MTV3:lla 7.3.2009 alkaen.

Huntik-tarinan pääosassa on Etsijät-ryhmä (Dante Vale, Sophie Casterwill, Lok Lambert), joka matkustaa ympäri maailmaa etsien muinaisia amuletteja. Amulettien avulla he voivat kutsua esiin ulkomuodoltaan ja taidoiltaan erilaisia yliluonnollisia titaaneja taistellessaan rikollisjärjestöä johtavan Professorin kätyreitä vastaan.

Lok Lambert on sarjan päähahmo, joka on legendaarisen Etsijän Eathon Lambertin poika. Hän oli tavallinen high school -oppilas, jolla oli vaikeuksia pysyä hereillä oppitunneilla. Useimmiten hän haaveili elämästä seikkailijana ja piti päässään Indiana Jones -tyyppistä hattua. Löydettyään luokkatoverinsa Sophien avustuksella isänsä amuletin ja päiväkirjan hänestä tuli Etsijä, tietämättä kuitenkaan isänsä olleen Huntik-säätiön jäsen. Kolmikon mukana matkaa ympäri maailmaa myös pikkutitaani Cherit heidän yrittäessään estää kateissa olevia amuletteja joutumasta vääriin käsiin ja näin pelastaa maailma pahuudelta. Matkan aikana Lok löytää itsestään aivan uusia voimia tullakseen huippu-Etsijäksi.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

312

Kustantaja

Kieli

Lisätietoja

Iginio Straffin aiheen mukaan kirjoittanut Frank J. Martucci.
Pohjautuu Huntik-animaatiosarjaan