Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tabula Rasa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

David oli mainosmaailman tähti. Hän teki aina parhaat diilit, iski kauneimmat naiset, juhli ankarammin kuin kukaan muu, halusi koko ajan enemmän ja parempaa – ja sai mitä halusi. Puoli vuotta myöhemmin hän on kollegoidensa hyljeksimä luuseri, joka selviää päivittäisestä työstään vain rimaa hipoen.

Mitä oikein tapahtui? Ja mikä on Tabula Rasa Hotels? Loihtiakseen esiin menneen suuruuden Davidin pomo päättää antaa Davidille viimeisen mahdollisuuden: hänen täytyy voittaa Tabula Rasa Hotels -nimisen hotelliketjun luottamus ja saada firma mainostoimiston asiakkaaksi. Salaperäinen Tabula Rasa syöksee Davidin kuitenkin vain yhä kiihkeämpään kierteeseen. Mitä Tabula Rasa Hotelsin suljettujen ovien takana piilee? Selvittääkseen arvoituksen Davidin on saatava tilit selviksi oman menneisyytensä kanssa, ja aikaa on vain muutama kuumeinen viikko.

Tabula Rasa osuu ajan hermoon: se on aikalaisromaani, kasvukertomus ja rakkaustarina. Yksi sen päähenkilöistä on kirjan sivuilta eläväksi rakentuva Tukholma, kaupunki, jonka synkän puolen suomalaisille lukijoille on aikaisemmin esitellyt Jens Lapidus. Kirjasta on tekeillä elokuva.

(Like)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

352

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

319

Kustantaja

Kieli