Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Viestejä Saigonista

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Vietnamin sodan alkuvuosina Paxton Andrews rakastuu opiskelutoveriinsa Peter Wilsoniin. Mutta ennen kuin he ehtivät naimisiin, Peter saa kutsun Vietnamiin ja kuolee Da Nangissa ensimmäisenä sotayönään. Paxton menettää otteensa opiskeluun. Liian moni on kuollut turhaan väkivaltaan. Hän haluaa herättää ihmiset näkemään ja välittämään, löytämään totuuden tavalla jonka parhaiten osaa – kirjoittamalla. Ja niin hän lähtee kirjeenvaihtajaksi Vietnamiin.
Seitsemän vuoden ajan Paxton elää Saigonissa sodan keskellä, rakastaen, peläten ja toivoen. Hän kirjoitta suosittuja kolumneja etulinjasta kotimaan lehtiin, kuvauksia sodan todellisista kasvoista; kauniista maasta, sodan runtelemista nuorukaisista, taistelun jalkoihin jääneistä vietnamilaislapsista, toivosta ja epätoivosta. Paxton tutustuu miehiin, joiden elämän sota on muuttanut täydellisemmin kuin he ikinä olivat voineet kuvitella. Ralph Johnsonista, kokeneesta AP:n kirjeenvaihtajasta hän saa ystävän ja tukijan läpi sodan. Bill Quinn, Cu Chin tunnelirottien kapteeni, herättää hänet naisena jälleen elämään. Mutta pystyykö kukaan sodan keskellä enää välittämään ja rakastamaan?

Danielle Steel on kirjoittanut yhden koskettavimmista teoksistaan; romantiikan ja sodan kauniin mutta traagisen kudelma, lämpimän kuvauksen ihmisistä ja tunteista taisteluiden varjossa. Kirjailija tempaa lukijansa mukaan tavalla jonka vian tämä viihdetaivaan supertähti osaa.
(lieveteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

378

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

319

Kustantaja

Kieli

Ensimmäinen julkaisu

kyllä