Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Syöveri

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kaikki tiet johtavat Suomeen
Sen todistaa Forbesin sankari Tweed, kun hänellä on edessään monta huolta: Itä-Eurooppaa ravistelee terroriaalto. Neuvostoliitto on hajonnut ja valtataistelun kourissa. Amerikkalainen suurpankki Incubus pyrkii hämäriä keinoja käyttäen Euroopan taloudelliseksi valtiaaksi. Ja Tweedin vanhat vastustajat, entisten kommunistimaiden salaisten palveluiden huippuagentit ovat kadonneet jäljettömiin.
Hänen taisteluparinsa Newman puolestaan kokee kauhun hetken: hän löytää tyttöystävänsä raa’asti murhattuna. Sitten hän saa tietää, että tämän entinen aviomies on saman vuorokauden aikana löydetty kuolleena Helsingistä, Eteläsataman jäistä.
onko näillä tapahtumilla yhteyttä? Saadakseen sen selville Tweedin ja Newmanin on lähdettävä Helsinkiin. Siellä he joutuvat myrskyisten tapahtumien pyörteisiin. Häikäilemätön murhaaja yrittää tehdä selvää todistajasta toisensa perään. johtolankoja etsiessään he penkovat Helsingin läpikotaisin ja matkustavat välillä Turkuun tai Porvooseen, välillä Tukholmaan tai Pietariin asti. Ja sietämättömän jännittävä loppunäytös näytellään Lapin perukoilla, salaperäisessä tutkimuslaitoksessa lähellä Venäjänä rajaa.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

450

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

450

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä