Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Niin eilistä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Hunter Braque etsii New Yorkin kaduilla cooleja tyyppejä, joiden elämäntyylistä tulee arkipäivää vasta kun joku kaupallistaa sen. Kuka keksikään ripustaa lompakkonsa vyölenkkiin metalliketjulla? Kuka laski skeittilaudalla ensimmäisen kerran kaidetta pitkin?

Kun Hunter iskee silmänsä Jenin ällistyttävällä tavalla solmimiin kengännauhoihin, hän tietää kohdanneensa todellisen trendsetterin. Kännykkäkameran kuva Jenin kengistä on vielä arvokkaampi Mandylle, joka välittää Hunterin havaintoja uusista virtauksista suurelle, nimettömälle asiakkaalleen.

Kovimpaan koetukseen Hunterin äly ja Jenin tyylitaju joutuvat, kun he näkevät maailman upeimmat, tyylikkäimmät ja katu-uskottavimmat kengät. Ovatko kengät väärennetyt vai nerokas markkinointisuunnitelma, jonka vuoksi tuntematon taho on valmis tekemään mitä tahansa? Ja minne katosi Mandy?

Palkitun Scott Westerfeldin romaani on terävä ja mukaansatempaava kuvaus New Yorkin kaduilta. Niin eilistä paljastaa trendien maailman pelisäännöt ja saa lukijan kyseenalaistamaan kaiken, mikä liittyy tuotemerkkeihin ja brändeihin – ja mitä tarkoittaa olla cool.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

252

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

256

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä