Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kaipaus

Tyyppi
näytelmät
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Miten maailma pyörittää meitä,
hullunvalssiin sekoaa pää…
Sillat pettävät, jyrkänteeltä
syöksy syvälle pimeään…

Kaipaus svengaa, haikailee ja nauraa. Uudet muhkeat laulut ja vahvat elämänkuviot kertovat monta tarinaa, joissa yksinäisyys taittuu hilpeydeksi ja järki sekoittuu hulluuteen. Ja aivan ikiaikaisesti kaikki pohjautuu uskoon, toivoon ja rakkauteen.
Kaipaus on tämän päivän arkea, toiveita, pettymyksiä, iloa ja fantasiaa, tämän päivän suomalaista bluesia. Toisensa kohtaavat pappi joka on lupaillut liikaa, leskirouva joka harrastaa kaikkea, valtiomies joka putosi Maailmanpyörästä ja neiti jota yksinäisempää ei ole. Mutta kaipuunsa ja unelmiensa kautta he kaikki ovat itsensä lisäksi myös kuvittelemiaan henkilöitä. Tai mikä niistä se ”itse” nyt onkaan – Laila Kinnunen, Peer Gynt, Kolmen sisaren Masha, Raamatun Job vai joku muu?
Teatteri Kehä III:ssa syyskuussa ensi-iltansa saava Ilpo Tiihosen kirjoittama Kaipaus on vahvan tekstin, suurten roolien, upeiden uusien sävellysten ja musisoinnin juhlaa.
(WSOY)
Kirjallisuudenlaji
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
musikaali
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
64
Kustantaja