Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Särkyneiden sydänten hotelli

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Anu Metsola on nuori ja tarmokas kustannustoimittaja - ja hyvin ihastunut esikoiskokoelmansa ilmestymistä odottavaan runoilijaan. Kesken orastavan romanssin Anu saa työkomennuksen hiljaiseen pikkukaupunkiin auttamaan paluuta tekevää kohukirjailija Reima Romua. Perillä Anua odottavat ylimielinen kirjailija sekä omalaatuinen Särkyneiden sydänten hotelli erikoisine asiakkaineen.
Tervetuloa särkyneiden sydänten hotelliin, Kultakutri.

Kirjailija Reima Romu tervehtii vierastaan silmät kylmää hohkaen. Kustannustoimittaja Anu Metsola on lähetetty pikkukaupungin rapistuneeseen hotelliin paimentamaan luomistuskissaan kamppailevaa, arvaamattomasti käyttäytyvää kohukirjailijaa. Reima Romu valmistelee pitkän vaitiolon jälkeen uutta teosta.

Juuri kun kirjoittaminen alkaa sujua, paikalle saapuu kuvaustiimi tekemään Romusta kirjailijadokumenttia. Anulle se tietää muutakin kuin työkomennuksen pitkittymistä. Ennen pitkää särkyneitä sydämiä riittää lakaistavaksi myös hänen huoneensa edustalta.

Tuija Lehtisen suositut ihmissuhdedraamat tarjoavat jännittäviä romanttisia virityksiä, yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja mahtavaa huumoria.
(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

282

Kieli

Osana julkaisua