Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Isorintainen nainen

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tunnettu näyttelijätär tipahtaa Marilyn-peruukki päässään ilkialastomana katuun entisen tähtireportteri Tapani Holopaisen kantakapakan eteen. Holopainen löytää kadulta naisen päiväkirjan, jossa tämä paljastaa koko seksuaalisen historiansa - milloin, missä ja kenen kanssa... ja millaista on olla kauneutensa vanki kuuluisten miesten pelinappulana.

Jäljelle jää vain yksi kysymys: yrittikö näyttelijätär itsemurhaa vai työnnettiinkö hänet kaiteen yli? Joka tapauksessa Holopaisella on käsissään vuosikymmenen skuuppi, todellista lööppitavaraa: mitä etusivun enkelille oikein tapahtui? Hän päättää ottaa asiasta selvän.

Etusivun enkeli on erilaista Raija Orasta; jännittävä, eroottinen ja hauska kirja, joka antaa aivan uuden ulottuvuuden hänen kirjailijakuvaansa.
(Gummerus)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Tekstinäyte

Hän valmistautui huolellisesti. Hän istui peilin ääressä ja tarkasteli kasvojaan. Turvotus oli laskenut, silmäluomien elefantinnahaksi sarveistunut iho oli ohennut ja pehmennyt, valkuaisten verisuonet olivat vaalenneet. Mutta kellertävää rasvapahkuraa silmäterän sisäreunan lähellä ei saisi millään pois. Hän mietti oliko pahkura tulosta liiallisesta maksan rasittamisesta vai ehkä kolesterolin kohoamisesta. Hän ajatteli että sitä voisi kysyä lääkäriltä ja sysäsi asian sitten mielestään. Lääkärit saisivat nyt riittää, hän oli toipunut, nyt tarvittiin vain rohkeutta ja positiivinen asenne, hän oli siitä varma. Hän halusi olla siitä varma.
Hän avasi laatikon ottaakseen meikit esiin. Siinä ensimmäisinä olivat pilleripurkit. Ne olivat siinä sitä varten että hänen pitäisi kasvaa niiden yli. Hänen piti ajatella että hän saa ottaa lääkkeen jos siltä tuntuu, mutta hän jaksaa olla ilman niitäkin, hän voi lähteä ovesta ulos ja kävellä rivakasti järven ympäri tai hän voi lukea vaikka koko yön jollei uni tule ja nukkua sitten päivällä jos väsyttää, hänen ei ole pakko tehdä mitään, mikään ei velvoita häntä nukkumaan puolenyön aikaan ja pysymään rauhallisena puolenpäivän aikaan, hänellä on oikeus olla ahdistunut ja purkaa se, hänen pitää juosta tai uida tai haravoida pihalla tai tehdä mitä vain kunnes pulssi on pysynyt tarpeeksi kauan tarpeeksi korkealla ja endorfiinin lempeä aalto laukaisee hermot, tai hän voi tyydyttää itsensä, hän voi ottaa esiin patterilla käyvän hieromasauvansa, kosketella sen kärjellä häpyhuuliaan kunnes ne ovat paisuneet ja kosteat, ja hän voi upottaa sen emättimeensä, hän voi hyväillä itseään, hän voi katsella auringon varjoja jotka vaahteroiden lehvistö luo kattoon, hän voi pitkittää nautinnon hitaiksi sykäyksiksi, hän voi tehdä sen kymmenen kertaa päivässä, syödessäkin jos huvittaa, hän voi tehdä mitä tahansa kunhan hänelle vain tulee hyvä ja rauhallinen olo ja hän hyväksyy itsensä eikä vaadi itseltään enempää kuin minkä pystyy täyttämään.
Hän riisui yltään harmaan paidan ja heitti sen vuoteelle. Nyt hän oli aivan alasti. Mikään ei ollut eristämässä häntä maailmasta, olemassaolosta, ei meikki, rooli eikä minäkuva.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

197

Kustantaja

Kieli

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

197

Kustantaja

Kieli