Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sushia vasta-alkajille

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Suomennettu lyhentäen
Terävä, hauska ja suloinen kirja onnellisuuden etsimisestä

Lisa Edwards, menestynyt ja kovanahkainen aikakauslehden toimittaja, joutuu muuttamaan Lontoosta Dubliniin uuden Colleen-lehden vetäjäksi. Jollei hänen pomonsa Jack Devine olisi niin kiinnostava, hän saattaisi kääntyä kannoillaan ja lentää ensimmäisellä koneella takaisin Lontooseen. Mutta Lisa ei ole tottunut antamaan periksi, vaikka mieli tekisi.

Colleenin toimittajalla Ashling Kennedyllä on omat ongelmansa. Itse asiassa hän on melkoinen murehtimisen maailmanmestari ja on aina ollut täysin vakuuttunut siitä, että hänen elämässään asiat eivät ole kohdallaan. Pulmana ei ole vain se, että hänellä on liikaa käsilaukkuja mutta ei vyötäröä eikä poikaystävää, vaan se, että jotain puuttuu hänen sisimmästään. Hän kadehtii yli kaiken vanhinta ystäväänsä Clodagh Kellyä – ja aika hyvästä syystä.

Clodagh, joka tunnetaan myös nimellä Prinsessa, on aina saanut kaiken, mitä on halunnut. Hän asuu linnassa, on naimisissa prinssinsä kanssa ja on kahden kauniin lapsen äiti. Mutta miksi ihmeessä hänellä on viime aikoina ollut pakottava tarve suudella sammakkoa? Tai mennä sammakon kanssa sänkyyn, jos totta puhutaan...
(Tammi)
Aiheet ja teemat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tarkka aika
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
501
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
511
Kääntäjä
Lisätietoja
Ilmestynyt myös Loisto-pokkarina.
Sarjamerkintä