Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kiusaksi kuiskattu murha

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Alkoholisoitunut ja rapakunnossa oleva rikoskonstaapeli Kari Salo saa viimeisen varoituksen. Seuraavasta juopottelusta työaikana hän saa passit ennenaikaiselle eläkkeelle. Helteinen kesä Tampereella tulee entistä hikisemmäksi, kun Salo joutuu ratkomaan upporikkaan eläkeläisen kuolemaa, joka vasta ruumishuoneella paljastuu murhaksi. Jo pahasti kylmennyt murha on kinkkinen pala kroonisesta krapulasta kärsivälle Salolle. Motiivi tuntuu kuitenkin olevan selvä – raha, miljoonat. Edunsaajia on kuitenkin kovin monta, lähes koko vainajan lähipiiri, entiset ja nykyiset vaimot perheineen. Murhaaja on keksinyt sekoittaa pakkaa vielä soittamalla kaikille puhelun, joka on saanut kaikki liikkeelle ilman alibia. Mikä sotku!
(Laura Norris/ Sanojen aika)
Viinaanmenevä rikoskonstaapeli Kari Salo joutuu selkä seinää vasten: seuraavasta juopottelusta työaikana hänelle on luvassa passitus enneaikaiselle eläkkeelle. Kun upporikas tampereisjohtaja löytyy murhattuna, renttumainen Salo joutuu kovan urakan eteen: kuka miljoonaomaisuuden perijöistä mahtaa olla syyllinen?
Nykyaikaan sijoittuva tarina ja Tampereen konkreettinen kuvaaminen tuovat Korhosen dekkariin persoonallista väriä, joka pitää lukijan otteessaan. Viihdyttävää ja kiihdyttävää älyllistä viihdettä.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

366

Kustantaja

Sarjamerkintä