Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Loistavia tilaisuuksia

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Värikäs ja vauhdikas tarina alamaailman mahtimiehestä ja tämän voimakastahtoisesta tyttärestä.

Gino Santangelo, kuumaverinen, komea ja vaikeasti käsiteltävä mies, on noussut 20-luvun pirtukaupan avulla kadulta yhteiskunnan huipulle luottamalla sisuunsa ja älyynsä. Hän käyttää hyväkseen naisia, samoin kuin ne häntä – kunnes hän löytää elämänsä naisen.
Toivonsa tulevaisuudesta Gino panee poikaansa Darioon. Mutta Dario pettää karvaasti isänsä toiveet, hän viihtyy paremmin omien harrastustensa ja homoystäviensä parissa. Isänsä tavoin huimapäinen on tytär, hemmoteltu ja häikäisevän kaunis, mutta myös voimakastahtoinen ja eteenpäinpyrkivä Lucky. Hän on aistillinen nainen, jolle nautinnot ovat kaikki kaikessa ja jonka elämässä tapahtumat seuraavat vyöryn lailla toisiaan. Gino ei voi hyväksyä lastensa elämänasenteita, mutta ei voi niille mitään.
Ginolla on uskallusta tarttua tilaisuuteen, kun se sattuu kohdalle. Hänellä on riskien ottamisen taito: vaarantaessaan elämänsä hän myös melkein aina voittaa. Mutta hyvä onni ei kuitenkaan jatku ikuisesti. Nurkkaan ahdistettuna hän joutuu pakenemaan Eurooppaan. Hänen asemansa valloittaa toinen: yhtä kova, älykäs ja uhkarohkea – hänen oma tyttärensä. Eikä mikään voisi aiheuttaa Ginolle suurempaa järkytystä.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

664

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Alanimeke

romaani

Ilmestymisaika

Sivumäärä

827

Kustantaja

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä