Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ystävyyden voima

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Rakastetun kertoja lämminhenkinen romaani vie lukijan Pariisin ja New Yorkin jännittäviin taidepiireihin sekä idylliseen maaseutukaupunkiin Connecticutiin.
Kiehtova ja vahvatunteinen teos seuraa menestyvän naisen sekä hänen lähipiirinsä vaiheita; tarinaa, jossa elinikäinen ystävyys, läheisten tuki ja rakkaus auttavat selviytymään kaikkein suurimmistakin vastoinkäymisistä ja valamaan uskoa tulevaisuuteen.

Laura Valiant on viehättävä, nimekäs taidevälittäjä, jonka eksoottinen työ kuljettaa hänet usein New Yorkista eri puolille Euroopan taidekeskuksia. Lahjakas Claire Benson työskentelee ranskalaisen sisustuslehden päätoimittajana ja palvoo teini-ikäistä tytärtään Natashaa. Molemmat naiset ovat käyttäneet älyänsä, viehätysvoimaansa ja lahjakkuuttaan saavuttaen urallaan menestystä, mutta sydämen poluilla he eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Välimatkasta huolimatta naiset ovat pitäneet lapsuudessa solmitun ystävyyssuhteensa lämpimänä ja läheisenä.
Nyt Lauran vuosia kukoistanut avioliitto näyttää olevan umpikujassa – komean, rakastettavan Dougin tunteet ovat muuttuneet. Vuosia sitten eronneen Clairen elämää vaikeuttaa yhä selittämätön viha entistä miestään ja anoppiaan kohtaan. Samaan aikaan kiireinen työ vie Lauran natsien sodan aikana anastamien taideaarteiden jäljille, tielle joka väistämättä myllertää Lauran arvomaailmaa.
Kun vielä yllättävä tragedia järisyttää molempien elämää, on Laura tilanteessa, jossa hän joutuu arvioimaan elämänsä ja koko tulevaisuutensa uudelleen.
(takakansi- ja lieveteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

332

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

361

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä