Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Raivoava takakirves

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Raivoava Takakirves on taattua Intoa - Takakirveestä aina Pallivahan kautta Kuonasillalle oudosti polveileva kunnollisen miehen kummallinen, kujeileva ja itkettävä ajatuksenjuoksu. Sumeilematon sekoitus tulevaisuusvisiota, aforismia ja kielellisiä konnankoukkuja. Hulvatonta huumoria ja kuolemanvakavuutta.

Takakirves puolustaa omapäistä ihmisyyttä, vastustaa teknokratiaa, seinähulluja tiedeviskaaleja ja rahan valtaa. Markku Into on kirjoittanut epämuodikkaan, mitään pelkäämättömän 2000-luvun selviytymisoppaan. Ehkä meillä sittenkin on toivoa.
(takakansiteksti)
Romaanin muotoa kantava kollaasikirja, joka sisältää myös runoja. Ehkä teosta voisi kutsua tajunnanvirtatekniikkaa hyväksi käyttäväksi omalaatuiseksi jännitystä sisältäväksi dadaistiseksi proosateokseksi?

Päähekilö Milton yrittää löytää kadonnutta tyttöystäväänsä Soniaa yhdessä tämän Ranskassa asuvan enon kanssa. Humalanhuuruisessa Turussa ollaan, Innon kotikaupungissa.
(Laura Norris/ Sanojen aika)
Aiheet ja teemat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tarkka aika
Asiasana tai oma avainsana
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
134