Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Suvi Kinos ja isoisän salattu elämä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Suosittu nuortenkirjasarja täydentyy jännittävällä bonusosalla. Suvi tutkii isoisänsä menneisyyttä, josta paljastuu merkillisiä asioita.

Puolivuotiaana orvoksi jäänyt Suvi Kinos on varttunut Turakaisen enokatraan epäsovinnaisessa huomassa. Nyt Suvi on viisaustieteen tohtori ja kaksosten äiti. On aika toteuttaa lempieno Rubenin toive ja kirjoittaa isoisä Jaakob Turakaisen elämäkerta. Ruben itse on ehtinyt kuolla, mutta muutkin enot ovat innoissaan ja toivovat menneisyydestä löytyvän luurankoja. Niitähän kuuluu olla jokaisen merkittävän perheen kaapissa.

Suvi löytää isoisän päiväkirjoja ja kirjeenvaihtoa sekä haastattelee monia aikalaisia. Salapoliisin tavoin hän tunkeutuu isoisänsä jäljissä Belgian Kongon sademetsiin, joissa seikkailevat metriset pygmit ja kääpiösimpanssi, isoisän paras ystävä. Jännittävä tutkimusmatka muuttaa myös Jaakobin maailmankuvaa. Kun Villa Landen vintti ja pihapiiri paljastavat aarteensa Suville, isoisän elämästä paljastuu merkillisiä asioita. Mutta ne eivät ole luurankoja, vaan lihaa ja verta.

Suvi Kinos –trilogian hieno bonusosa Suvi Kinos ja isoisän salattu elämä kertoo Turakaisen suvun vaiheista ennen kuin veljessarjasta tuli enoja ja Suvista heidän sisarentyttärensä.

(WSOY)

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

222

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä