Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kaiken se kestää

Tyyppi
romaanit
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus

Skeittausta harrastava Tuukka ei saa silmiään irti urheiluluokkaa käyvästä Luukaksesta, joka ei kuitenkaan huomaa Tuukan katseita. Tästä syystä Tuukka onkin enemmän kuin ihmeissään saadessaan kutsun Luukaksen kotibileisiin.

”Mitä hittoa toi täällä tekee?”, suuriin korvakoruihin ja hameen kaistaleeseen pukeutunut tyttö kysyi vieressään istuvalta pojalta. ”Ai kuka toi sit on?” ”No eiks toi ole yks niistä luusereista, jotka aina välkällä völjyilee siellä koulun takana olevalla skeittirampilla”, tyttö jatkoi vastenmielinen sävy äänessään. ”Mitä helvettiä mä teen täällä? Miks Luukas edes pyysi mua tulemaan….” Tuukka mietti, etsiessään Luukasta. Tuukka ja Luukas löytävät toisensa bileissä ja pikku hiljaa rakastuvat toisiinsa. Suhdetta varjostaa kuitenkin salailu. Kumpikaan ei ole vielä valmis kertomaan läheisilleen totuutta heidän ystävyydestään. Asian tekee vaikeaksi myös Luukaksen konservatiiviset vanhemmat. Varsinkin Luukaksen isä on tarkkaan suunnitellut poikansa tulevaisuuden. Miten Tuukan ja Luukaksen suhde kehittyy ja kestääkö se ulkopuolisten painostuksen? Sen saat selville lukemalla Karman mukaansatempaavan kirjan.
(SaVi / Sivupiiri)


Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
320
Kustantaja