Pikku-Fingerpori 5

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Suomi on petollisen hieno maa kesällä. Tuhannet järvet sädehtivät auringon loisteessa kun lomalaiset täyttävät niiden rannat, tyhjentävät kyläkaupat kaljasta ja makkarasta sekä alkavat viihtyä eri kesätapahtumissa.

Fingerporikaan ei saata jäädä osattomaksi muuttoparven lehahduksesta. Kaupunginjohtaja Homelius esikuntineen tekee kaikkensa veistääkseen siivunsa kesälomalaisten rahoista. Tutkimuskeskus Fingerpoli hyödyntää vanhaa ja uutta kansanperinnettä keksiäkseen sovelluksia mökkihöperöiden riemuksi. Tutkijat toimivat hiilijalanjälkiä jättämättä, vihreitä arvoja arvostaen, omasta päästä veistellen.

Tämän aivan uuden pitkän tarinan ohella mukana on myös klassisia Wanhat Jarlat -sarjoja sekä muissa kokoelmissa aiemmin julkaisemattomia Fingerpori-strippejä. Jarlan tekosten lisäksi Pikku-Fingerporissa on jälleen mukana joukko muita suomalaisen ja pohjoismaalaisen sarjakuvan kärkinimiä.

Kätevän kokoiset Pikku-Fingerporit ovat saavuttaneet runsaan suosion kautta koko valtakunnan. Mökki-Fingerporista voi naatiskella niin vee- kuin puuceessäkin, grillin äärellä, patiolla, talossa ja puutarhassa. Sekä saunassa! Pikku-Fingerporin kaupantekijäinen on nimittäin aito pefletti, jota voi tarpeen mukaan hyödyntää myös vaikkapa pöytätablettina ennen tahi jälkeen saunassa käynnin.

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Mökki-Fingerpori

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

48

Kustantaja