Neil Gaimanin Neverwhere

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Bestseller kirjailija Neil Gaimanin eeppinen fantasiatarina Neverwhere nyt hienona sarjakuvakirjana!

Richard Mayhew on tuikitavallinen nuori mies, joka tekee töitä tuikitavallisessa toimistossa ja viettää tuikitavallista elämää. Kunnes hän tekee jotakin epätavallista. Hän pysähtyy auttamaan salaperäistä nuorta naista, joka lojuu haavoittuneena Lontoon kadulla. Tuon yhden teon ansiosta hänen elämänsä ei enää koskaan palaa entiselleen.

Nuori nainen on nimeltään Door, ja hän on kotoisin alisesta Lontoosta, fantastisesta ja vaarallisesta kaupungista, joka sijaitsee näkymättömissä Lontoon katujen alla. Kin Door vie Richardin keskelle tätä outoa, synkää ihmemaata, tämä huomaa etteivät tavallisen Lontoon asukkaat enää huomaa eivätkä muista häntä. On kuin hän ei olisi ikinä elänytkään.

Nyt Richardin on pakoiltava kahta julmaa tappajaa, ylitettävä pelätty Night's Bridge, selvitettävä rituaalista, joka uhkaa viedä häneltä järjen, ja taisteltava hirvittävän Lontoon pedon kanssa... mikäli hän mielii saada vanhan elämänsä takaisin.

Kaiken avain on Islington-nimellä tunnettu enkeli sekä salaisuus, jota tämä on hautonut lukemattomat vuodet Down Streetin alla... salaisuus, joka saattaa merkitä täydellistä tuhoa niin Richardille, Doorille kuin koko maanalaiselle Lontoolle.

Palkittu tekijätiimi Mike Carey ja Glenn Fabry ovatmuokanneetbestseller-kirjailija Neil Gaimanin fantastisesta romaanista kiehtovan ja hypnoottisen sarjakuvaromaanin.

[Takakannesta]
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

207

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Kuvittaja

Muu tekijä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä