Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Häähumua ja hyytelöpolvia

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Georgian minuutintarkka päiväkirjaraportointi jatkuu. Tällä(kin) kertaa aiheet pyörivät jäppisten ympärillä. Masimo ilmoittaa, että seurustelu ei onnistu, koska hän ole vielä toipunut edellisestä suhteestaan. Dave taas on alkanut tapailla Emmaa, vaikka Georgia toivoisi hänen pysyttelevän vapaana - kaiken varalta. Georgian on pakko kirjoittaa Robbielle Mää-mää-maahan. -
(Lastenkirjallisuusinstituutti)
Ihka uusia (mutta jotenkin tutunoloisia) tapahtumia ja sattumuksia Georgia Nicolsonin elämästä

Mitä nyt on tapahtunut? Minne kaikki jäppiset Georgian perästä ovat huvenneet? Italian ihme Masimo ilmoittaa, ettei ole vielä toipunut entisistä suhteistaan ja Huba-Daven kainalossa on uusi emma heti, kun selkänsä kääntää. Kohtalon kolhiman Georgian on pakko jopa kirjoittaa ystävällismielinen vastauskirje Robbielle Mää-Mää-maahan, vaikka suhde onkin NIIN mennyttä aikaa, NIIN mennyttä aikaa. Loppupeleissä Masimo kylläkin ilmoittaa tehneensä välit selviksi exänsä kanssa ja olevansa niin muodoin taas Georgian palveluksessa, mutta juuri sillä hetkellä pihaan posahtaa auto, jonka uumenista vääntäytyy esiin… kukapa muu kuin vanha kunnon ihana Robbie!

Fanien rukouksiin on taas vastattu: Georgian uusi, riemastuttava päiväkirja tupsahtaa lukijoiden käsiin tuttuine hubailuineen, pusuasteikkoineen ja nenäongelmineen. Hurraa!
(Karisto)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

199

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

255

Kustantaja

Kääntäjä