Sisarla

Sinä talvena lumisade vain jatkui ja jatkui. Koko maailma uhkasi hukkua kinoksiin, pakkanen kiristyi, ja kaikkialla oli valkoista. Aluksi ihmiset olivat innoissaan: ympäristö näytti kermavaahdolla kuorrutetulta, lumihanki kimmelsi ja säkenöi. Pian lunta oli kuitenkin jo niin paljon, että se alkoi haitata normaalia elämää, eikä kukaan enää huokaillut ihastuksesta lumihiutaleiden leijaillessa maahan.

Kun 11-vuotias Aliisa on palaamassa koulusta kotiin, hän putoaa yhtäkkiä lumihangen läpi ja päätyy Sisarlaan, taianomaiseen maahan täynnä salaperäisiä hahmoja. Siellä hän kohtaa Merin, joka myös on pudonnut lumen läpi Sisarlaan. Tytöt kohtaavat laulavia ruusuja, tuulikeijuja ja unienkutojia, ja tulevat kuin huomaamatta toistensa parhaiksi ystäviksi. Pian kuitenkin selviää, että tytöillä on tehtävä: heidän täytyy toimia ennustuksen mukaan ja saada oman maailmansa lumisade lakkaamaan, ennen kuin lumi peittää alleen kaiken…

Salla Simukan kirjoittama ja Saku Heinäsen kuvittama Sisarla on tarina ystävyydestä, rohkeudesta ja sisaruudesta. Jokainen tarvitsee ystävän, ja kun toisesta välittää, ei mikään ole mahdotonta!