Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Pedagogiset iltapäivät

Verkossa
10.3. 14:00
Vapaamuotoisissa keskustelutilaisuuksissa jutellaan lukutaitotyöhön liittyvistä ajankohtaisista asioista, hyvistä toimintatavoista ja työn kehittämisestä.

Suuntaa lukemiseen! -projekti järjestää yhteistyössä Lukeva kunta -verkoston Sanojen sinfonia Lounais-Suomessa -hankkeen kanssa pedagogisia iltapäiviä keväällä 2021. Iltapäivät on suunnattu varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen sekä kirjaston henkilökunnalle, ja myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan. Iltapäiviä järjestetään kuukausittain etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

Ke 10.3.2021 klo 14–15 palkittu kirjailija Magdalena Hai kertoo työstään lastenkirjailijana. Hänen uusin teoksensa Painajaispuoti: Hirmuinen Jumimies on julkaistu helmikuussa 2021 (WSOY). Teoksen on kuvittanut Teemu Juhani. Ilmoittaudu Webropol-lomakkeen kautta viimeistään maanantaina 8.3.