Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Alltid för er

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Min man och jag var lyckligt gifta. Vårt liv bestod av mycket arbete, rikt umgänge, resor, vandringar i Alperna och operakvällar. Livet var bekymmerslöst. Problemen i vår relation började när jag upptäckte att vår äldste son var annorlunda. Under loppet av nio månader slogs mitt liv i spillror. Alla våra tre barn diagnostiserades med autism, utvecklingsstörning och betydande utvecklingsförsening till följd av en ytterst ovanlig genmutation med endast tre kända fall i världen. Min man lämnade mig och barnen för ett nytt liv utan oss i Tyskland. Han ville som han sa köra Porsche igen. Mamma avled i bukhinnecancer och pappa drabbades av en allvarlig sjukdom. Jag förlorade nästan fotfästet. Det här är min berättelse.

Gunilla Lindh (f. 1968) är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en Master of Science in Economics and Business. Hon arbetar som managementkonsult. Cecilia Berglund (f. 1967) har en jur. kand. från Stockholms universitet. Hon arbetar som skribent och auktoriserad Stockholmsguide.

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en sann historia

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

297

Förlag

Språk