Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den bästa julklappen

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Den bästa julklappen

Tvillingarna Zack och Zeke vill bara ha en julklapp i år: en mamma! När den nya musikläraren Nell Davis dyker upp förstår de genast att hon passar perfekt. Men deras pappa tänker inte riskera sitt hjärta ännu en gång – trots att det slår dubbelslag så fort Nell är i närheten. Ska tvillingarnas önskan gå i uppfyllelse?

Barn i juletid

"Jag kommer att dö!" Det är Saras sista tanke innan den framrusande bilen träffar henne och hon slungas in i ett totalt mörker. "Hur gick det med barnet?" är hennes första fråga när hon väl vaknar upp igen. Det visar sig att hon inte bara väntar ett, utan två barn åt sin ofruktsamma tvillingsyster och hennes man. En man som Sara själv älskar. Traumat efter olyckan har fått henne att glömma vad som hände, men minnet börjar sakta återvända. Plötsligt är framtiden förändrad ...

Julfrieriet

Knappt har Thomasena satt fötterna på marken förrän en man med vältränad och solbränd överkropp kommer emot henne. Det kan väl ändå inte vara hennes blivande läkarkollega?
Ben tycker att han fått högsta vinsten när hans vackra arbetskamrat dyker upp. Och när de råkar hamna under misteln i entrén till puben är hans lycka fullständig ...

Lycklig igen

När det framkom att Anna inte kunde få barn lämnade hon sin älskade Sam för att ge honom en chans att skaffa familj, något han alltid velat ha. Men efter tre år finns deras känslor för varandra fortfarande kvar och Anna vill ge förhållandet ytterligare en chans. Men vad vill Sam?

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.