Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Främlingar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Tänk om främlingen som sitter bredvid dig på ett flygplan kommer att förändra ditt liv?

Jo är en romantisk optimist som letar efter sin själsfrände i varje man hon möter. Nu är hon på väg till Chicago för att stoppa ett bröllop hon jagar ett förflutet som verkar ljusare än hennes framtid. Dean är en tvärsäker cyniker, på flykt från sitt förflutna, från en barndom i misär och en döende pappa han aldrig känt. Dean önskar att Jo bara kunde hålla klaffen och låta honom vara ifred. Jo behöver desperat någon att prata med. Under den tid det tar att flyga från London till Chicago, hittar båda något hos den andre som de inte visste att de behövde. Men det är när de kliver av planet som deras verkliga resa börjar.

Främlingar är en uppslukande och charmig roman om familjeband och otrohet, men framför allt om den stora, livsomvälvande kärleken. En stark kärlekshistoria för dig som älskar Jojo Moyes och Sophie Kinsella.

Huvudpersoner

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

427

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk