Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Författaren i familjen

Typ
romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
"Du ska få se, att skriva botar." Édouard skriver sin första dikt vid sju års ålder. Tre små rader som får hans föräldrar att jubla och utnämna honom till författaren i familjen. Åren går, och Édouard försöker återskapa ögonblicket av kärlek och beundran som hans första dikt framkallade men lyckas inte leva upp till det livsöde hans familj valt åt honom. Trots framgångar inom reklamvärlden fortsätter han att känna sig misslyckad, och ser maktlös på när hans familj bit för bit faller samman. Kan Édouard till slut hitta orden och skriva berättelsen som kan läka honom själv och dem han älskar?

Grégoire Delacourt arbetar i reklambranschen och är författaren till succéromanen Allt jag önskar mig. Författaren i familjen är hans debut. Här sammanfaller allt i harmoni: skönheten och poesin hos en familj som älskar varandra, om än på ett tafatt vis. LES ECHOS
Ämnen och teman
Huvudpersoner
Konkreta platser för händelserna
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Undertitel
roman
Utgivningstid
Sidantal
246
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk