Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Badhytten

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En spänningsfylld kriminalkomedi med värme och igenkänning!

Sommaren har kommit till Falsterbonäset och den idylliska trakten fylls av återvändande sommargäster. I den tidiga morgontimmen tjuvspelar de två äldre gentlemännen Egon och Ragnar på Falsterbo golfbana när de gör en oväntad upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande, Sven Silfverstolpe, död. Snart visar det sig att många haft skäl att önska livet ur Sven Silfverstolpe. Men hur hänger allt samman? En gravid adelskvinna, en världsberömd avelshingst, ett casino med förhinder, två cyklande poliser och en tom badhytt spelar avgörande roller i detta skruvade drama under Falsterbonäsets soliga himmel.

Badhytten är en lustfylld kriminalkomedi med värme och igenkänning, spänning och situationskomik, skriven av debuterande författarduon Christina Olséni och Micke Hansen.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

det som göms i sand kommer fram ibland

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

368

Språk