Sons of Anarchy 1. Ingen utväg

Typ

tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Kendra flyr för sitt liv och när hon inte ser någon annan utväg, reser hon tillbaka till Charming och ber motorcykelklubben Sons of Anarchy om hjälp. När Tig inser att hon är dotter till en tidigare medlem, ser han till att klubben ger henne beskydd. Men om SAMCRO ska kunna hålla Kendra vid liv så måste de bryta allianser och själva ställa sig i skottlinjen.

En helt ny berättelse om Sons of Anarchy skriven av den bästsäljande författaren Christopher Golden och illustrerad av Damian Couceiro. Detta seriealbum utspelar sig under den femte säsongen av Kurt Sutters TV-serie.

“Christopher Goldens manus är mycket välskrivet. Denna berättelse hade utan tvivel kunnat utgöra ett avsnitt under den femte säsongen. Det är alltså ingen tunn, billig historia gjord för att bara tjäna pengar på varumärket Sons of Anarchy, berättelsen osar kvalité. […] Rekommenderas varmt.” – Daniel Gustavsson, Seriebibliotekarien

(Ades Media)

Personer, aktörer

Ämnesord

Originalspråk

Filmer

The following links will take you away from this site.

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

180

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör