Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Fångad

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

När berättelsen om Erica och Blake tar en helt ny vändning i andra delen av Hacker-serien, Ericas nätbutik har gjort succé och hon har fått skinn på näsan i den glamorösa affärsvärlden. Samtidigt har hon öppnat sitt hjärta för Blake och bestämt sig för att inte låta någonting komma mellan dem även om det innebär att ge honom mer kontroll i sovrummet. Men när demoner från Ericas förflutna kommer i kapp och hotar såväl deras liv som kärlek fattar hon ett beslut som kan komma att förändra allt. Vem kan man egentligen lita på i en värld där alla vill lyckas, till vilket pris som helst?

Fångad är andra delen i Hacker-serien. Den efterlängtade uppföljaren till Utvald är en lika sensuell som spännande fortsättning på den nervkittlande maktkampen mellan den unga ambitiösa Erica och den förslagne hackern Blake.

Meredith Wilds böcker får högre betyg än bland andra Nora Roberts och E.L. James på de stora internationella Läsarforumen.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

332

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

277

Språk

Översättare