Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Med öppna sinnen

Typ
romaner
Beskrivning

Med öppna sinnen / Nora Roberts ; översättning: Kate och Sigge Kalmström. - Original titel: Mind over matter.

Mina drömmars prins / Alison Roberts ; översättning: Gunilla Nilsson. - Original titel: Hot-shot surgeon, cinderella bride.

I nymånens sken / India Grey ; översättning: Sandra Rath. - Original titel: Powerful Italian, penniless housekeeper.
Med öppna sinnen Hon är en tuff agent som skyddar och värnar om sina klienter. Han är en framgångsrik producent för dokumentärer med kontroversiellt innehåll. När deras vägar möts är katastrofen ett faktum. För hur ska Aurora kunna förhindra att David exploaterar och utnyttjar hennes klient Clarissas paranormala förmåga i sitt tv-program. En klient som dessutom är hennes mamma ... Clarissa är född med en gåva som både är en tillgång och en förbannelse. När hon ser Aurora och David tillsammans vet hon att hennes dotter kommer att utkämpa en strid mot kärleken och den man som redan är utsedd att bli hennes framtid. Mina drömmars prins Tony Grimshaw kan inte slita blicken från den vackra kvinnan som dansar på sjukhusets välgörenhetsbal. Men när han vaknar efter en het natt med henne är hon försvunnen. Allt han vet är att hon jobbar på sjukhuset och heter Cindy Riley. Eller gör hon verkligen det? I nymånens sken Ibland har man ödet på sin sida! Lorenzo hade nästan gett upp hoppet när kvinnan som han måste övertala att ta en skådespelarroll i princip faller i hans armar. För att vara säker på att Sarah godtar hans förslag behöver han bara lära känna henne. Och det utan att komma för nära något som visar sig enklare sagt än gjort.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
628
Förlag
Språk