Om jag kunde drömma ; Liv och död : en ny början

Typ

samlingsverk
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

TWILIGHT 10 ÅR! Nu kommer jubileumsutgåvan av Twilight på svenska – Om jag kunde drömma/Liv och död. Boken innehåller alltså både Om jag kunde drömma och den omarbetade berättelsen Liv och död där Bella har blivit Beau och Edward har blivit Edythe.

Dubbelutgåvan förenar den klassiska kärlekshistorien med Meyers djärva och överraskande omskapande av hela romanen. Boken kommer att överraska och hänföra läsare, som nu får uppleva den ikoniska berättelsen genom ögonen på en mänsklig tonårspojke förälskad i en kvinnlig vampyr.

När Beaufort Swan flyttar till den dystra lilla staden Forks och träffar den mystiska Edythe Cullen, förändras hans liv på sätt han aldrig kunnat ana. Edythe är oemotståndlig och djupt gåtfull, med porslinsvit hy, guldfärgade ögon, hypnotisk röst och övernaturliga krafter.
Beau anar inte att ju närmare han kommer Edythe, ju farligare blir det för både honom och andra i hans närhet. Och snart är det för sent att ångra sig...

(Wahlströms)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

jubileumsutgåva [Twilightsagan]

Utgivningstid

Sidantal

414

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Tête-bêche.