Illustrerade sagor av H.C. Andersen

Typ

sagor, samlingar

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

6-9 år. Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen. Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare. Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.
Prinsessan på ärten ; Kejsarens nya kläder ; Tummelisa ; Den fula ankungen ; Den lilla sjöjungfrun ; Näktergalen ; Den flygande kofferten ; Den ståndaktige tennsoldaten ; De vilda svanarna ; Granen ; Elddonet ; Snödrottningen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.