Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Min knäppa knasiga bonusfamilj

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Rose har äntligen börjat anpassa sig till livet som en del i en ny stor familj. Hon tycker om mammas nya kille Frank, och hans fem barn är oftast okej de med, det är faktiskt inte så dumt att ha syskon. Trots det är hon tveksam när det blir bestämt att hon och mamma ska flytta in till Frank och alla barnen. Det är tur att hon har Renée, enda dottern i familjen, som Rose blivit bra kompis med.

Flytten går inte helt smidigt, mamma och Frank har lite svårt att bestämma vems saker de ska ha kvar. Då är det skönt för Rose att hon får fly hem till pappa varannan vecka. Där är det också roligt att vara, för dit kommer ibland Bitten, Franks syster och Roses pappas nästan-flickvän. Och Bitten har med sig Iggi, sin lilla nyfödda dotter som Rose gärna skulle vara som en storasyster för. Men Renée vill också vara storasyster till Iggi, och hon är ju faktiskt släkt med henne på riktigt. Vem av dem har mest rätt till rollen som syster?

Uppföljare till Min stora stökig nya familj. Hög igenkänningshumor för alla som lever med skilda föräldrar och bonussyskon och samtidigt mysrolig läsning för alla.

(Opal)

9-12 år.
Personer, aktörer
Huvudpersoner
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
127
Förlag
Språk
Översättare