Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Pungspark

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Victor är en helt vanlig kille i 30 årsåldern som tycks ha allt i livet; ett jobb som socialsekreterare som han trivs bra med, han har ett tryggt och långvarigt förhållande med en flickvän som han vill gifta sig med, en fin lägenhet och pengar på banken. Men så en dag inträffar det oväntade. Som en blixt från en klar himmel vill hans flickvän separera. Victor blir lämnad ensam och upptäcker till sin förskräckelse att alla hans vänner befinner sig i en annan fas i livet än vad han gör, de har förhållanden, eller barn eller både och. Victors tjugoårige och hårt festande lillebror kliver in i hans liv för att rädda honom ur ensamhetens isolerade vagga. I brist på vänner och av ren desperation börjar Victor umgås med honom, och snart vänds hans tämligen händelselösa vardagsliv till ett fullständigt kaos.

Pungspark – Det brustna hjärtats desperado är en odyssé i tre ronder som visar på människans bräckliga natur. Det här är en hysterisk feel bad-roman med komiska undertoner för dig som har blivit dumpad eller dumpat någon … eller kanske planerar att göra det.

(North Chapter)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

det brustna hjärtats desperado

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

273

Språk