In i min fantasi

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det finns en magisk plats där du alltid kan vara dig själv. Den platsen är din fantasi. Inne i din fantasi kan vilka bra saker som helst hända. I din fantasi kan du vara vem du vill. I din fantasi är du din skapelses kung eller drottning och du kan välja att ändra allt runt omkring dig. I din fantasi kan du skapa världar. Och sedan i verkligheten också. Den här berättelsen för barn och vuxna inbjuder oss att öppna porten till vår fantasi och upptäcka hur det fungerar på den platsen där vi alltid kan vara oss själva. I din fantasi, vad finns det där?

Marta Arteaga är en prisbelönt författare och journalist och skriver också både pjäser och filmmanus. Zuzanna Celej är en prisbelönt barnboksillustratör och också konstnär och målare som gör både muralmålningar, affischer och reklam. Bokens illustratör har vunnit guld för bästa illustration i Moonbeam Children's Book Awards 2013. Den fick också guld för bästa illustrerade barnbok i Living Now Awards 2013 och för bästa omslag i International Latino Books Award 2013.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

25

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör