Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Foxy - trubbel på ridlägret

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Charlie, Alice, Mia och Rosie – de fyra tjejerna i Ponnydetektiverna – ska delta i sitt allra första ridläger. Som om det inte vore spännande nog visar det sig att Lily Simpson, den unga stjärnryttaren, bor granne med lägrets stall!
Men när Lilys tävlingsponny Foxy försvinner från sin hage börjar Ponnydetektiverna undra om inte de andra deltagarna på lägret vet mer än de låtsas om … De fyra vännerna måste genast ta tag i sitt första kändisfall.

Foxy – trubbel på ridlägret är den femte delen i serien om Ponnydetektiverna, spännande historier för barn och ungdomar som älskar hästar. Häng med på spaning efter Foxy, och passa på att lära dig om hur du sköter om en ponny! Boken innehåller illustrerade tips som hjälper dig att bli en bättre ryttare och att ta bättre hand om en häst. Missa inte heller seriens första fyra delar: Moonlight – i en klass för sig, Scout – bara till låns, Phantom – en sista chans och Puzzle – den förrymda ponnyn.

(Känguru)

9-12 år.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

254

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk