Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Saker ingen ser

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Yodit himlar med ögonen innan hon lutar sig fram mot honom och lägger armen runt hans midja. Doften av bränd karamell blir starkare nära hans hals och blandas upp med en liten pust av tvål. Hans skjorta är tunn, och hon känner värmen genom den när deras bröstkorgar trycks mot varandra. Alltid när hon kramar Sebastian slår det henne hur skönt det är. Eller om det bara är skönt att han är tyst i några sekunder.

Det händer mycket i korridorerna på Sibylla allmänestetiska läroverk. Där finns Fride som är så kär i Miriam att hen inte kan tänka på annat. Yodit som målar och drömmer om sin hemliga brevvän. Johannes som låter Karin Boye fatta alla svåra beslut. Aron, vars tvillingsyster Linn fick all talang. Och Linn, som undrar vad hon ska göra med den. Och så är det Sebastian, han som ska kyssa en ny person varje månad. Ett nyårslöfte som trasslar till saker ordentligt för dem alla.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

412

Språk