Donald Trump

Typ

aforismer, samlingar

Beskrivning

Om Donald Trump var president i en bananrepublik skulle vi oja oss över hur tossigt det hade blivit i det där lilla landet där ingen tydligen bryr sig om vad ledaren är för en pajasaktig rättshaverist. Nu är det USA - världens mäktigaste land - som har valt honom president. Och vi kan inte sluta förundras. Hur gick det hela egentligen till? Än mer besynnerligt blir det när man tar del av de galnaste grodorna Trump har kläckt ur sig genom åren.¿I den här boken har du nu chansen att få veta mer om Donald Trump - och dessutom får du ta del av ett överflöd av mer eller mindre kränkande uttalanden som antagligen får dig att antingen skratta, rasa eller rodna. Som dessa:
"Barack Obama grundade IS."
"Hon har verkligen en fin figur. Jag har sagt att om Ivanka inte var min dotter så skulle jag kanske dejta henne."
"Idén med den globala uppvärmningen skapades av kineserna för att göra den amerikanska tillverkningsindustrin mindre konkurrenskraftig."

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

sagt och gjort av världens mest osannolika president

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

111

Förlag

Språk

Muu tekijä