Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Inget har hänt

Fulltext
Extern länk till en webbsida där du kan läsa verket i fulltext.

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det här är berättelsen om två systrar som växte upp i Vasa på 1980-talet, med en mamma som inte alltid var så glad och en pappa som ofta var någon annanstans. Nu har storasystern Olivia fått barn. Elvira, som nyligen upplevt ett stort svek, lämnar studielägenheten i Åbo och kör norrut genom ett vintrigt landskap upplöst av snöyra. Långsamt närmar hon sig också det som hände året då hon skrev studenten. Det som det aldrig riktigt fanns ord för.

Ann-Sofi Carlsson har skrivit en lyhörd och berörande roman om att försöka hitta sin plats i tillvaron efter att allt har rasat samman.

Ann-Sofi Carlsson (f. 1975) bor i Vasa och jobbar som matematiklärare i Vörå samgymnasium. Hon debuterade 2015 med novellsamlingen Jag undrar hur det känns att falla fritt och vann Solveig von Schoultz-tävlingen 2013. Inget har hänt är hennes första roman.

(Scriptum)

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

211

Förlag

Språk