Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Konsten att bevara en hemlighet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När Lauren, Jenna, Nancy och Mack tre generationer av familjen Stewart förs samman för att tillbringa sommaren i Martha s Vineyard börjar både gamla hemligheter och starka känslor bubbla upp. Nu måste de fyra kvinnorna alla med lika starka viljor och bestämda åsikter försöka lära sig hur man är en familj igen. Om de bara vågar avslöja vad de bär inom sig. Den bästsäljande romanceförfattaren Sarah Morgan är tillbaka med en ny, varm berättelse om vänskap, systerskap och familjeband.

SARAH MORGAN är romanceförfattare med en lång rad älskade romaner bakom sig böcker som har sålt i mer än 15 miljoner exemplar världen över. Hennes specialitet är att förena humor och hetta med modern romantik, och tack vare det har hon mängder av fans och har belönats med flera utmärkelser. Hon bor med sin familj utanför London.

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

379

Språk

Översättare