Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

OBS: Flirt

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Isabel ska snart gifta sig med Elias, barndomsvännen som blev den stora kärleken, mannen som känner henne bäst av alla. Det är honom hon ska bli gammal tillsammans med. Hon har planerat allt: om några år ska de skaffa hus, hund och barn, men först ska hon gå en skrivkurs för att bli författare. Livet är under kontroll, hon har räknat ut allt. Hon räknade bara inte med att träffa en annan man på skrivkursen, Per som är mycket äldre, mycket vänlig och som vänder upp och ner på allt hon planerat. Hon räknade inte heller med kraven som ställdes för att få boken utgiven, att hon måste ligga med någon. Plötsligt tappar hon kontrollen över allt.
OBS: Flirt är en gripande, nyskapande feelgood där läsarna känner igen sig i kraften i sociala medier - på gott och ont.


Lovisa Wistrand föddes i Vallentuna 1991 men bor idag i Uppsala med sin man. Hon tecknar och fotograferar gärna, och tycker om att göra långa resor till bland annat Afrika som är favoritkontinenten. Det är på resorna som hon får inspiration till böckerna. Hon är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid.

(Hoi)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

393

Språk

Lisätietoja

Första delen i en duologi.