Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tom Clancy Makt utan gräns

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ett politiskt skuggspel – och dess förödande konsekvenser.

Brickor flyttas runt på en global spelplan: En attack på en oljeplattform i Afrika, en terrorattack på ett amerikanskt jagarfartyg och ett stormdrivet amerikanskt spionfartyg som när som helst kan falla i kinesiska händer.

Det verkar som att president Zhao är fast besluten att begränsa Jack Ryans valmöjligheter i det kommande G20-mötet.

Men det finns tecken på att mer pågår bakom kulisserna. Ett rutinmässigt trafikstopp i Texas leder till en chockerande upptäckt som ger en länk till en kinesisk spion – som bär på förkrossande uppgifter. Allt fler ledtrådar pekar mot Kina, men kan Jack Ryan Jr. och Kollegiet få reda på sanningen innan det är för sent?

Makt utan gräns är den trettonde boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande aktuell och realistisk, och som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar i tider av spionskandaler och ödesmättad retorik.

Augusti 2018 blir Jack Ryan TV-serie i Amazons storsatsning med bland andra Michael Bay och John Krasinski i regi.

(Bookmark)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

592

Språk

Översättare