Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ett lik i garderoben

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

ESTER KARLSSON, 78 ÅR OCH ÄNKA, blir tillsammans med systern Barbro och hennes hypokondriske make, Arne, bjudna på åttioårskalas på Hjularöds slott. Barbro som älskar god mat och stora sällskap, blir entusiastisk över inbjudan. Arne och Ester däremot, hittar bara nackdelar med det tre dagar långa firandet. När en av gästerna oväntat dör under mystiska omständigheter får Ester äntligen något vettigt att fördriva sin tid med och hon drar med full entusiasm igång en egen mordutredning. När Arne sedan av misstag har ihjäl en av gästerna så gör Ester vad hon kan för att leda polisen på villovägar. Det visar sig snart att det är fler än Arne som har ett lik i garderoben.

Ett lik i garderoben är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K. En pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en deckare med Ester Karlsson med K

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

302

Språk

Undertitel

en deckare med Ester Karlsson med K

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

302

Språk

Muu tekijä