Vesta-Linnéa och vännerna

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

“Vesta-Linnéa skuttar fram på trottoaren. Mindy ska ringa när hon slutar för dagen. Snart, snart, alldeles snart. Skutt, skutt. Det är fredag! Solen skiner! Fåglarna kvittrar! Allt är toppenbra!”Varje gång Mindy hör av sig och vill leka förvandlas Vesta-Linnéa, hon blir piggare och påhittigare. Men varför ringer inte Mindy som hon lovat? Vesta-Linnéa måste vänta vid telefonen. För tänk om Mindy hör av sig medan Vesta-Linnéa är ute och leker med Selim?

Tove Appelgren och Salla Savolainen är tillbaka! I Vesta-Linnéa och vännerna står popularitet och vänskap i centrum. Mindy är så häftig och spännande i Vesta-Linnéas ögon - men varför är det alltid grannpojken Selim som vill leka med henne, och inte Mindy? Följ med en av Svenskfinlands mest älskade flickhjältar – den sjätte bilderboken om Vesta-Linnéa är äntligen här!
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

36

Förlag

Språk