Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En katts resedagbok

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Ibland måste man färdas långt för att kunna se vad som finns mitt framför ögonen …Nana vet varken vart de är på väg eller varför de gör den här resan. Men han trivs med att sitta i en silverfärgad van bredvid sin älskade husse Satoru. Tillsammans far de tvärs över Japan och hälsar på hos gamla vänner. De kommer till en vresig bonde som endast betraktar katter som råttfångare; till ett älskvärt par med ett B&B där husdjur är välkomna; till en sorgsen man som nyligen blivit lämnad av sin fru.Men varför reser de? Och varför är alla så intresserade av Nana?

När det går upp för honom brister hans lilla hjärta och han gör allt för att få ett slut på äventyret.En katts resedagbok av Hiro Arikawa är en hyllning till livet och vänskapen, och till de små ting som ofta skänker oss störst glädje. Boken har blivit en internationell storsäljare som fängslat läsare världen över.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

292

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

310

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk