Dela med dig, Sickan

Typ

bilderböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ett härligt dela-med-dig-drama i småbarnsformat. Det ringer på dörren hemma hos Sickan. Det är Ester och hennes mamma som kommer på besök. De vuxna fikar och Sickan och Ester ska leka tillsammans. Men det är inte alldeles enkelt att ha en gäst. Allt som Ester vill leka med, vill Sickan också ha. Ester får inte leka med några av Sickans leksaker. Pappa säger att Sickan måste dela med sig, men det vill inte Sickan. Plötsligt försvinner Ester in i ett annat rum. Hon har hittat pappas dator. Då vill Sickan gärna hjälpa till. Men det vill inte pappa - han vill inte dela med sig av sin dator och sina jobbpapper.

Sofia Rådström lyckas få vardagsrimmen i den här boken att falla perfekt på plats. Det här är rytmisk läsglädje med igenkänning för både stora och små!

Ämnen och teman

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

27

Språk