Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Requiem på Dimön

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Serien som blivit en internationell bestseller med över 300.000 sålda böcker! Mariette Lindsteins trilogi om sekten ViaTerra baserad på hennes egna upplevelser som sektmedlem har blivit en internationell succé. Nu kommer den efterlängtade fristående fortsättningen.

Två år har gått sedan den karismatiske Franz Oswald offrade sin egen son för att rädda en ung kvinna, Julia Frisk, och själv drabbades av en stroke.

Återhämtningen har varit lång och mödosam men nu är han tillbaka och mer målmedveten än någonsin. Om det inte vore för de ovälkomna känslostormar han drabbas av....

Julia jobbar som redaktionsassistent på en modetidning och vill avancera. Så dyker hennes stora chans upp. Tidningen vill ha en intervju med Franz Oswald och han vägrar låta sig intervjuas av någon annan än Julia.

Alla i Julias närhet avråder henne från att ens träffa Franz. Men när han berättar att han tänker återvända till Dimön och iscensätta ett experiment han kallar Requiem dödsmässan tar hennes nyfikenhet över. Och som vanligt när Franz Oswald är inblandad spinner snart allt utom kontroll...
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

489

Språk