Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En vuxen människas bekännelser

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Detta är en konstruktion, från början till slut. Mitt liv rasar samman och ett liv som rasar samman har ingen struktur, ingen ordning eller konstruktion, särskilt ingen bärande sådan. Det säger sig självt. Så jag konstruerar, dels mitt liv, dels själva konstruktionen.

För sexton år sedan, när Alice lämnade mig, gjorde jag någonting som förändrade mitt fullständigt. Egentligen har fallet pågått sedan dess, det har bara skjutits fram några år med hjälp av konstgjord andning. Jag skulle kunna berätta vad det var jag gjorde på en gång, jag avskyr att hålla och hållas på halster, men trots att jag är smärtsamt medveten om att jag skriker rakt ut i intet, låtsas jag - som så många före mig - att någon lyssnar, att jag har någon med mig på vägen.

Det finns två anledningar till att jag gör det här:1. Att överleva 2. (jag hatar att erkänna det) Att göra avtryck

En vuxen människas bekännelser är David Wibergs första roman för vuxna. Han har tidigare givit ut två kritikerrosade ungdomsromaner. David Wiberg är författare, arkitekt och skådespelare, samt verksam inom scen- och bildkonst.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

340

Språk