Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tre kvinnor och en kanalbåt

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Varm feelgood om oväntad vänskap.

Två främlingar bryter sig in i en kanalbåt för att rädda en ylande hund. Eve, som precis avslutat en händelserik karriär försöker anpassa sig till det nya livet med lediga dagar, och Sally som dagen innan berättat för sin man att hon vill skiljas efter 25 års äktenskap.

Men hunden lyckas fly innan de hinner fånga in honom, och plötsligt står ägaren till båten framför dem. Det visar sig att hunden inte alls behövde räddas och att det snarare är båtägaren Anastasia som behöver hjälp. Hon letar nämligen efter någon som kan ta båten upp längs Englands kanaler medan hon själv genomgår cancerbehandling.

Deras möte verkar nästan ödesbestämt och de ger sig snart ut på en tre månader lång båttur i kanalerna. Det blir en resa full av utmaningar som får kvinnorna och hunden på båten att sakta men säkert närma sig varandra.

Tre kvinnor och en kanalbåt är en varm och upplyftande berättelse om oväntad vänskap och om att det aldrig är för sent att ge sig ut på nya äventyr.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk